Bij MOOI hebben we altijd leuke promoties en acties!

Benieuwd naar de promoties en nieuwe producten? Op deze pagina vind je alle promoties die momenteel lopen, inclusief het cadeau wat je ontvangt!

TAX FREE!

Tot en met zaterdag 2 november shop je tax free bij MOOI Parfumerie! Ontdek de nieuwe Look van Chanel of ontdek de nieuwe geuren in onze winkel! 


* actie geldig tot 2 nov 2019

LOOK CHANEL

 
Lucia Pica heeft de COLLECTION HOLIDAY 2019 - LES ORNEMENTS DE CHANEL gecreëerd. Een satijnachtige lippenstift gehuld in een zwart-gouden huls, een highlighter, schitterende kleuren oogschaduw versierd met een exclusief motief. Een eenvoudige en verfijnde make-up. 25% korting op Clinique 

Start met de Clinique transformatie! Kies jij voor.. -Resculpt: een gelcrème die het aanzien van het gezicht zichtbaar verjongt en op langere termijn de kaaklijn en gezichtscontouren strakker maakt. -Revolumize: een volle crème die het gelaat meer volume geeft en onmiddellijk de huidtextuur verbetert waardoor deze zachter en gladder aanvoelt. -Resculpt + Revolumize: de twee multi-dimensionele oplossingen in één product. Het verstevigt en lift zichtbaar belangrijke zones en vult het volumeverlies in andere zones op.


* actie geldig tot 9 nov 2019