Bij MOOI hebben we altijd leuke promoties en acties!

Benieuwd naar de promoties? Op deze pagina vind je alle promoties die momenteel lopen, inclusief het cadeau wat je ontvangt!

40% KORTING 

elk 2e artikel!

Nieuwe maand. Nieuwe look. Dit is hét moment om het avontuur aan te gaan. Er is in onze winkels namelijk zoveel moois te ontdekken waarmee jij jezelf een nieuwe look kan aanmeten! Shop bij ons daarom het 2e product met 40% korting op bijna alle luxe geuren, huidverzorging en make-up. Combineren mag!


* actie geldig tot 7 okt 2019

RITUALS GIFTSET CADEAU

Bij besteding van 40,- aan Rituals producten ontvang u een kitchen set van de DAO cadeau!
* actie geldig tot 7 okt 2019COLLISTAR 

Hello Sunshine!
Bereid je samen met Collistar voor op de eerste zonnestralen, zodat je zorgeloos kunt genieten en een langdurig, optimaal resultaat kunt verwachten! Dat de zon schade met zich meebrengt, mag duidelijk zijn. Als marktleider op het gebied van zonproducten in de parfumerie en luxe drogisterij, biedt de zonverzorging van Collistar vijf garanties voor de veiligheid van jouw huid, die beschermen tegen UV-A, UV-B, Infrarood, Ozon en vrije radicalen. Tevens zorgt de zonverzorging van Collistar voor een snelle en intensieve bruining, zelfs bij weinig zon. Dit is te danken aan de toevoeging van Unipertan in bijna alle zonproducten van Collistar.


Ontvang bij besteding van 40,- aan Collistar producten een Luxe Pouch met de sun essentials cadeau!

* actie geldig tot 7 okt 2019